НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че Скрипал и Гебрев не са Пеевски! Борисов е пътник, когато си слуга на много господари, накрая ставаш неудобен за всички

https://svobodnoslovo.eu/politika/ne-zabravyayte-che-skripal-i-gebrev-ne-sa-peevski-borisov-e-patnik-kogato-si-sluga-na-mnogo-gospodari-nakraya-stavash-neudoben-za-vsichki/20370 SvobodnoSlovo.eu
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че Скрипал и Гебрев не са Пеевски! Борисов е пътник, когато си слуга на много господари, накрая ставаш неудобен за всички

През 2014г. прокуратурата и българските служби за 30 минути задържаха и арестуваха трима души по обвинение, че са искали да убиват Пеевски! Достатъчно беше само Пеевски да ги посочи. Нито на прокуратурата, нито на службите им трябваха някакви доказателства, просто изпълниха волята на господаря.

Преди една година, през март 2018г. след решение на Европейският съвет и редица европейски държави за отзоваване на техни дипломати от Москва и експулсиране на руски представители в знак на солидарност с Великобритания по случая „Скрипал“, Борисов заяви, че България няма да гони руски дипломати, защото няма доказателства. И той изпълни воляата на един от господарите си.

Същият Борисов през 2014г. заяви, че има план да бъде арестуван и убит в ареста от Пеевски. И до сега не знаем с какви доказателства е разполагал, но в третият мандат на Борисов, Пеевски бе обявен за „най-чистият в държавата“.

Припоммняме тези събития, на фона на новите разкрития, че агент на Главното разузнавателно управление на руската армия (ГРУ), който е свързан с използването на отровата „Новичок“ срещу Сергей Скрипал във Великобритания стои зад покушение срещу собственика на оръжейните компании „Емко“ и „Дунарит“.

„За това съобщават в свои текстове разследващите групи Bellingcat и The Insider. „Сергей Вячеславович Федотов“, както сега излиза агентурното му име, е третият предполагаем участник в опита за убийство от 4 март 2018 г. в Солсбъри на бившия руски агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

Двете разследващи групи са установили, че „Федотов“ е посещавал България точно в дните, когато е отровен Емелиян Гебрев. На 24 април 2015 г. той пристига в Бургас с полет от Москва и има билет за обратен полет на 30 април от София. Обратен полет обаче не е засечен. На 28 април той се оказва в Истанбул, където в последния момент си купува билет за руската столица. Това е същият ден, в който с тежко отравяне са настанени в болница Гебрев, синът му Христо и производственият директор в „Дунарит“ Валентин Тахчиев.“ (цитата е от материал на Мирослав Иванов)

За разлика от действията на прокуратурата и службите при случая „Пеевски“ сега всички се ослушват и чакат нареждания „от горе“. Борисов се е скрил и мълчи, а само преди година се прегръщаше с Гебрев и се правеше на спасител, след опитите на Пеевски да заграби оръжейните заводи „Дунарит“ и „Емко“. Тогава в продължение на три месеца министър Караниколов и държавата се опитваха да откраднат и подарят на Пеевски двата завода с мълчаливото съгласие на Бойко Борисов, който накрая изигра ролята си на Вожда, който решава всеки проблем и осигури на Пеевски време, за да смени тактиката и да удари отново заводите.Гебрев, като старо ченге от ДС, добре знае, че ударите срещу него идват от Пеевски и стоящите зад него руски интереси и затова предпочете да се наведе и сниши, целувайки ръка на вожда в опит да спаси себе си и бизнеса си. Груба грешка, мафията и ГРУ отлагат, но не прощават и винаги постигат своето. Гебрев добре знае и кой стои зад опита за убийство срещу него, синът му и техният служител, така както и Борисов и българските служби знаят. Нямайте съмнение в това, защото и Борисов и службите са част от схемата за удара и превземането на „Дунарит“ и „Емко“. Дълговете на Пеевски към руската мафия са огромни и част от цената за оцеляването му е сделката за превземането, или унищожаване на българският оръжеен бизнес. Борисов е само изпълнител на волята на своите господари.

Сега обществото очаква реакция от държавата и Борисов по новите разкрития за Скрипал и връзката със случая с отравянето на Гебрев. Очакват българската мафия да разследва себе си. Сега става ясня и позицията на Борисов от миналата година, да не „гони руски дипломати“.

Няма как да се случи, защото Гебрев не е Пеевски. И защото в България нямаме институции, а мутренски бригади за изпълнение на мокри поръчки и обслужващи интересите на мафията. “Доброто“ в случая е , че и нашите партньори от ЕС и НАТО все по-ясно осъзнават грешката си, че си затваряха очите за мафиотската същност на Буда и бандата му. Борисов е пътник, когато си слуга на много господари, накрая ставаш неудобен за всички.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:[email protected]

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.