НЕМА СЕ ПЛАШИТЕ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/nema-se-plashite/552 SvobodnoSlovo.eu
НЕМА СЕ ПЛАШИТЕ!

Ясно е, че евроатлантическата коалиция искаха България официално да вземе решение за изпращане на оръжия на Окраината. Разбира се, ние изпращаме и сега, но тайно и някак си не могат да се отчетат на господарите си и да изпросят още грантове. Също така е ясно, че вчерашното решение е меко казано, спорно по следните съображения:

- възлага се на служебното правителство до месец да внесе предложение какво оръжие да изпратим и дали можем да се лишим от него. Ако няма избрано ново правителство в този период /а избирането на такова е в сферата на научната фантастика/, то служебното ще трябва да реши. А Министърът на отбраната Димитър Стоянов ясно каза позицията си по този въпрос. И не мисля, че ще я промени. Тоест, България не може да се лиши от тежкото въоръжение, което има, предоставено ни от СССР /впрочем една вметка - великите САЩ защо не са ни предоставили нищо, а като алчни търгаши се опитват да ни вземат парите и да не ни дадат нищо?/.

Евентуално смятам, че можем да изпратим в Окраината ламинирани чертежите на Ф-16, вързани с панделка в цветовете на САЩ. И Ивайло Мирчев лично да ги занесе в Киев!

- няма да е изумително, ако след месец вече няма Народно събрание. Да напомним, че идват Коледни и т.н. празници. За месец като едното нищо може да се извърти и въртележката с мандатите и Президентът да разпусне 47-ия парламент. Което ще е елегантен начин да се приключи тая мъка с това нефелно Народно събрание.

Целта на цялото това мероприятие беше да има ОФИЦИАЛНО решение за изпращане на оръжие. За да станем официално ВРАГ на Русия. Това го постигнаха. И със съучастието на безучастния ни народ.

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.