Николай Бареков: Зависими, гладни, алчни и жалки..

https://svobodnoslovo.eu/politika/nikolay-barekov-zavisimi-gladni-alchni-i-zhalki/24027 SvobodnoSlovo.eu
Николай Бареков: Зависими, гладни, алчни и жалки..

Евродепутатът Николай Бареков публикува в своя фейсбук профил коментар по повод ситуацията около избора на новия здравен министър.

Публикуваме без редакторска намеса:

Блазе му на "Бате Бойко" с такваз опозиция. Мискининът Марешки и братчедите му ще гласуват за новия здравен министър тъй, както олигархът Ковачки в миналия парламент гласува за министъра на енергетиката. Нали от следващия министър зависи алъш-вериша с илачи по болниците. Зависими, гладни, алчни и жалки жалкари. Разликата е, че Марешки излъга с евтин бензин тъпаците гласували за него, а умрелият Ковачки влезе в парламента на гърба ми и накупи след това за някой грош отрепките от ББЦ Росен Петров и Сие анонимници. Но и Бате Бойко няма да стигне далеч с подобни отрепки, които формират парламентарната среда на неговото управление. Тежко и горко за него, но и за нас, хората от миманса

Николай Бареков: От следващия министър зависи алъш-вериша с илачи по болниците

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.