Николай Събев: Василев, Лорер и групата им трябва незабавно да напуснат ПП

https://svobodnoslovo.eu/politika/nikolay-sabev-vasilev-lorer-i-grupata-im-tryabva-nezabavno-da-napusnat-pp/54174 SvobodnoSlovo.eu
Николай Събев: Василев, Лорер и групата им трябва незабавно да напуснат ПП

"Ако са почтени, Асен Василев , Даниел Лорер и групата им трябва незабавно да си подадат оставките и да напуснат ПП" -  това написа във фейсбук днес Николай Събев, бизнесмен и бивш министър на транспорта.

ПП-ДБ губи изборите от ГЕРБ с два процента разлика при 81% обработени протоколи.

trud.bg

2 Коментара

Боги

преди 1 година

Кажи си Събев, да ти олекне.) Ама кажи цялата истина, не се задоволявай само с призиви.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Той господин Събев пропусна най-изявената персона, Кирето, Неговите заслуги пред консулството са най-значими, този , който получи благословията на Радев, който стана премиер в нарушение на конституцията, прогони руските дипломати, че били шпиони и още един куп зомлуци за милиарди, а сега бил шарлатанин.Е Кирето трябва да остане за да продължи своята харвардска дейност. Аман от мизерници!!! Да се чуди човек макар и от 30% гласували, как пък се намериха толкова да гласуват за Кирето и тайфата му. Та това не е никаква партия, а натресени марионетки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.