Нинова: Използва се МВР за всяване на страх, не вярвам и минута на КПКОНПИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/ninova-izpolzva-se-mvr-za-vsyavane-na-strah-ne-vyarvam-i-minuta-na-kpkonpi/19501 SvobodnoSlovo.eu
Нинова: Използва се МВР за всяване на страх, не вярвам и минута на КПКОНПИ

Стефан Данаилов е най-добрия политик. Гордея се със сина си, той стана един от най-добрите математици. Порокът ми е, че пуша. За последно се разплаках, когато почина татко. 2 500 лева е месечния ми доход. Живея със съпруга си и много цветя около нас. Трябва да има път за младите. На тях симпатизирам. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинов по НТВ.

Борисов се притеснява от загуба. Имаме информация, че има натиск и всяване на страх. Използва се МВР за всяване на страх и проверка на търговски проверки. Сигналите са от цялата страна от хората. Днес ще огласим тази информация. БСП иска да спечели тези избори. Работим, за да спечелим. Има разлика между европейски морален стандарт и герберския. В Австрия премиерът поиска предсрочни избори за една оставка. Тук има седем оставки. Прикриват се следите. Има пропаст между единият вид морал и между другия. Победата на тези избори е много по-голяма.

Ние сме най-бедната и корумпирана страна. Вчера комисарката за правосъдието Вера Юрова е опровергала Борисов, че няма да ни свалят механизма за наблюдение и няма да ни приемат в Шенген, както обеща Юнкер. Какво искаш-дали да градиш пътища, които на другия ден пропадат, или да помогнеш на младите семейства?!

Твърдо решение сме да се разграничим от това статукво. Не вярвам нито минута на КПКОНПИ. Не може Цветанов да назначи Пламен Георгиев и после той да го проверява за асансьора. Председателят и зам.-председателят после да проверяват имотите на властта. Нося документи, от които е видно, че ГЕРБ са гласували против Кьовеши. Казвам го, понеже вчера ме обвиниха, че говоря фалшиви новини. Европейската прокуратура с Кьовеши е начин на справедливост. Наши евродепутати не са участвали в гласуването. Не са били против

.

https://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.