Нинова отговаря на премиера: Най-голямата опасност за България е факт - управлението на Борисов

https://svobodnoslovo.eu/politika/ninova-otgovarya-na-premiera-nay-golyamata-opasnost-za-balgariya-e-fakt-upravlenieto-na-borisov/16417 SvobodnoSlovo.eu
Нинова отговаря на премиера: Най-голямата опасност за България е факт - управлението на Борисов

Днес премиерът казал, че БСП е опасност за България. Най-голямата опасност за България вече се случи. Тя е десетгодишното управление на Борисов."

Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

Ето целият пост на Корнелия Нинова:

Най-голямата опасност за България е факт - управлението на Борисов След него всичко може да бъде само по-добро. 

Днес премиерът казал, че БСП е опасност за България.

Най-голямата опасност за България вече се случи. Тя е десетгодишното управление на Борисов. Приносът му за историята е, че за тези години нареди България на дъното на Европа по социални, здравни, образователни и демографски показатели и начело по корупция и отнемане на свобода. Това е бетонен факт.

След него всичко може да бъде само по-добро.

По-рано днес примеът бе отново на инспукция на ГКПП "Капитан Андреево", където инспектира движението през контролно-пропусквателния пункт. На въпрос на журналист, че общински съветници на БСП от Хасково не искат тирове (на новия паркинг), Борисов се обърна и заяви, че те (БСП) по принцип не се знае какво точно желаят. "Нали идеята е тези хора да могат да работят и да не се спира икономиката. Тези хора не са риск, риск за държавата е БСП", отсече премиерът

http://epicenter.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.