Нинова: Само намек за прокурорско погалване по главата на вожда възпламени шайката!

https://svobodnoslovo.eu/politika/ninova-samo-namek-za-prokurorsko-pogalvane-po-glavata-na-vozhda-vazplameni-shaykata/21917 SvobodnoSlovo.eu
Нинова: Само намек за прокурорско погалване по главата на вожда възпламени шайката!

"Вчера беше интересен ден". Това написа на личната си страница във "Фейсбук" лидерът на БСП Корнелия Нинова в отговор на поредица от коментири на бившия депутат от ГЕРБ Антон Тодоров по повод вчерашната пресконференция на левицата:

Ето какво още написа тя в профила си в социалната мрежа :

"Само намек за прокурорско погалване по главата на вожда възпламени до такава степен шайката, че забравиха какво казва един от тях през 2013 г.: "Дойде време да платим сметката за цирка, който ни осигури Бойко Борисов. Все по-често ще се сещаме за "Буда" и ще осъзнаваме, че страната ни се управлява от второразреден бандит. Борисов трябва да лежи в затвора".

Ето за тези метаморфози, безпринципност, интереси, пари, власт и цинизъм на прехода ви предлагаме разговор и воля да ги спрем във "Визия за България". За 29 години този преход създаде политико-олигархичната прослойка от всички партии, за която няма значение кой е на власт, важно е да си на хранилката.

Що се отнася до успехите на Борисов и нашата "завист", да ви кажа, то си е за "завиждане". Изисква се огромен талант, за да успееш за десет дни да сринеш Търговския регистър и да блокираш икономическия живот в страната, да ти фалира клон на застрахователно дружество и да ограбиш 250 000 души, френската лаборатория да ти каже, че няма чума, след като си избил животните на хората, и да обявиш,че през октомври ще вдигнеш цената на газа с 15 процента.

Талантлив премиер, как да не му завидиш. Насреща му да тичаш, не можеш да го стигнеш...".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.