НИТО ДЕН БЕЗ ПРОСТОТИЯ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/nito-den-bez-prostotiya/4108 SvobodnoSlovo.eu
НИТО ДЕН БЕЗ ПРОСТОТИЯ!

След кръчмарското на вид селфи с гинеколожката Фон дер Лайен, Кирил Петков гордо заяви, че с "Газпром" ще разговаря Европейската комисия, а не МАЛКА БЪЛГАРИЯ!!!!

За тоя парашутист на американското посолство във властта, България е малка. Не, Петков, България не е малка, глупостта ти е голяма! В ЕС има и други държави като България, които изобщо не се смятат за малки, а ако премиер си позволи да заяви подобно нещо, до половин час ще си е подал оставката.

Подценяването на България и омаловажаването й от страна на министър-председателя, е унизително и компрометиращо. Авторитетът на България, който и без това беше много смазан от изпълненията на Борисов, сега съвсем се приключва от изпълненията на Петков.

Петков явно си въобразява, че ЕК ще договори някакви изгодни цени с "Газпром", при положение, че налага постоянно санкции на Руската федерация, а Песков заяви, че неприятелските държави ще плащат в рубли. Радостта на евроатлантиците, че рублата пада, ще трае доста кратко, защото няма откъде да я намерят, за да си я купят, съответно да си купят газ. Ама то първо се мисли, сега вече е късно.

Бих препоръчала на Кирил Петков, ако се чувства унизен, че е премиер на толкоз МАЛКА държава, да си взема готвачката и да отива в голямата Канада да си търси щастието и може би дипломата.

Бих казала също така, че не Родината ни е малка, а е малък човекът, който ни представя пред света. Малък на интелект, на образование, на възпитание, на стил и на класа. Малък отвсякъде. И курулацията му е малка, резултирането - също!

Петков е крайно вреден вече дори за себе си и за коалицията си. Поредните глупости и обиди към България и българския народ, поредните гафове, унижават България, то за него нещата са ясни. За съжаление след срамът от Борисов, този ще ни навлече не само срам, но и ще ни вкара във война, докато си прави селфита в Брюксел!

Елена Гунчева

* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.