Няма късмет Главатаря на ГЕРБопитеците! Все не сколасва да се уреди с беквокалист

https://svobodnoslovo.eu/politika/nyama-kasmet-glavatarya-na-gerbopitecite-vse-ne-skolasva-da-se-uredi-s-bekvokalist/8899 SvobodnoSlovo.eu
Няма късмет Главатаря на ГЕРБопитеците! Все не сколасва да се уреди с беквокалист

Няма късмет Главатаря на ГЕРБопитеците! Все не сколасва да се уреди с беквокалист. Прогони Цветанов заради апартаментите. Прогони и Цецка зарад някакви имотни дупки. По-рано натири Фидоска, а сетне и Лилето Павловна.

Сега си е заплюл Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ, пък преди това бил депутат в най-краткия парламент, ама от гражданската квота. Известен и с това, че е стажувал в 4 - 5 партии, преди да се влюби в ГЕРБ и Бойко. И без да е членувал в ГЕРБ, изведнъж - хоп, заместник на Главатаря. Храбро защитава Дани, Къдравата Сю, новия си началник.

Дава акъл за реформи в съдебната система, в изборните правила, в икономиката, финансите и пр., а журналистите снизходително не го питат как така тия работи не са свършени, а пък ГЕРБ беше три мандата на власт начело с Главатаря си.

Сега Сю обяснява как всичко ще се оправи, ако ГЕРБопитеците спечелят изборрите. Много тъпа и плитка е тая шашма. Кой ще се върже, не знам?!

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.