Очаквам утре Копейкин да пусне яростно видео, че благодарение на усилията му и настояванията му и истериите му Слънцето е изгряло

https://svobodnoslovo.eu/politika/ochakvam-utre-kopeykin-da-pusne-yarostno-video-che-blagodarenie-na-usiliyata-mu-i-nastoyavaniyata-mu-i-isteriite-mu-slanceto-e-izgryalo/5010 SvobodnoSlovo.eu
Очаквам утре Копейкин да пусне яростно видео, че благодарение на усилията му и настояванията му и истериите му Слънцето е изгряло

Правителството: Ще махнем зеления сертификат, защото поредната вълна спада и държавата обективно от червена зона отива към зелена.

Възраждане: Това е победа за нас!

Също Възраждане: Но все пак ще протестираме!

И пак Възраждане: Ще протестираме против зеления сертификат, нищо че е отпаднал, защото отношението на правителството към Русия не е правилно.

Това май е горе-долу всичко, което трябва да се знае за нивото на психиатричната помощ у нас. Както и за нивото на образование на някои избиратели.

Очаквам утре Копейкин да пусне яростно видео, че благодарение на усилията му и настояванията му и истериите му Слънцето е изгряло.

А Слънцето ще си изгрее. И без Копейкин. И без Толупа. И без всички останали политически измамници.

Аман!

Спокойна вечер!

Любомир Аламанов

#нитоденбезслънце

#нитоденбеззвезди

#нитоденбезсмешници

#аман

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.