Омерзена съм от безчестието ви, неуважаеми политици. И стари, и нови. Вие сте поганци. Вие сте позор за България

https://svobodnoslovo.eu/politika/omerzena-sam-ot-bezchestieto-vi-neuvazhaemi-politici-i-stari-i-novi-vie-ste-poganci-vie-ste-pozor-za-balgariya/8815 SvobodnoSlovo.eu
Омерзена съм от безчестието ви, неуважаеми политици. И стари, и нови. Вие сте поганци. Вие сте позор за България

Омерзена съм. Надявах се да не се случи това, което предвиждах, но то е факт.

Омерзена съм от простащината на Бившия, който говори от телевизора, сякаш всички са на неговото ниво и благоговеят пред просторечието му. А може би повечето са.

Омерзена съм от така наречените „партии на протеста”, които не успяха да се спазарят за местенца и започнаха с хулите и ругатните. Онзи ден написах, че точно така ще стане. Всъщност кой ги е упълномощил да говорят от наше име, от името на протестиращите?

Разочарована съм от липсата на политическа ловкост и далновидност от страна на Трифонов. Ей, момко, не трябваше да бързаш, нивата е дълга. Капанът около теб щракна, преди да си взел мандата. Предвидих го. Неполучилите места те заплюха. А старите хиени, ако ти подкрепят правителството с гласуване, ще те довършат. Това искат. Искат да те вкарат в канавката, уж като подкрепа, а ти да се обясняваш, че нямаш общо с тях и никой да не ти вярва. Те го могат. Обучени са. Кадровици са. Хиени са.

Омерзена съм от безчестието ви, неуважаеми политици. И стари, и нови. Вие сте поганци. Вие сте позор за България. Не ви ща ни новото, ни старото, ни служебното правителство. И на Радев надутото празнодумие не ща.

Лидия Делирадева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.