ОНУЙ, ЗАКРИЛЯНО ОТ ТУЙ

https://svobodnoslovo.eu/politika/onuy-zakrilyano-ot-tuy/5103 SvobodnoSlovo.eu
ОНУЙ, ЗАКРИЛЯНО ОТ ТУЙ

Добре, че са испанските власти, да научим за огромната корупция на управлението на ГЕРБ и в частност на Борисов. Къщата в Барселона се оказа истинска, а прането на пари - в огромни размери. Дотук - добре! И сега какво правим!?!

Общоизвестно е, че прокуратурата в голямата си част представлява чадър над тези, които са ги назначили. Докато тези хора са в прокуратурата, няма да има нито възмездие, нито справедливост, нито присъди. Просто в България престъпниците отново ще бъдат изпрани, също като парите в Барселона. И отново се чудя, защо първата работа на ПП не бяха промени в Закона за съдебната власт, които да позволят предсрочното освобождаване на Гешев и търсене на отговорност. Вместо това го удариха на молби и декларации. Тръпна в очакване, след като Конституционния съд се произнесе, кога Министър Йорданова ще предприеме някакви смислени действия по искането на оставката на Гешев.

Защото Туй е чадърът над Онуй! И докато не махнем Туй, държавата все още ще е на Онуй!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.