Осман Октай: ДПС и днес е резервният отбор в управлението

https://svobodnoslovo.eu/politika/osman-oktay-dps-i-dnes-e-rezervniyat-otbor-v-upravlenieto/24021 SvobodnoSlovo.eu
Осман Октай: ДПС  и днес е резервният  отбор в управлението

Има цели региони в страната, които продължават да са под контрола на хората на Ахмед Доган . Това каза бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай пред „България он еър “.

ДПС  и патриотите взаимно се подхранват. ДПС   и днес е резервният  отбор в управлението. Отдавна ДПС  не е политически обект, а в чисто финансово-икономически проект. Доган  и Пеевски  са посредници. Полицейско-милиционерската мафия  контролира  поведението на много хора в България. В един момент виждаме как в съгласие и тишина избират членовете на ВСС.

Много е важно да се проследи, когато се състави ново управление, какъв първи закон влиза в парламента. При царя  промениха НК, така че  банкерите да не носят отговорност  за необезпечени  кредити. По времето на Пламен Орешарски  промениха закона  за МВР , така че ГДБОП  да премине под шапката на ДАНС.  И разни цветлинйовчевци, драшковци, писанчевци  и казаковци, да не изброявам другите,  промениха закона за МВР  така, че се докоснаха  до всички разработки срещу  ъндърграунда.

След като има тишина в държавата, а хората са недоволни, те знаят, че техният глас не се чува. Очаквам по време на председателството на хората да им се чуе гласа. След председателството Борисов, с оправданието  да не наруши етнобалансите  в Българя  и му е писнало от глупостите на патриотите, ще отиде на предсрочни избори.

.

http://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.