Отлична илюстрация на жалкото и подчинено състояние на днешния ЕС е турнето на еврокомисаря Тиери Бретон

https://svobodnoslovo.eu/politika/otlichna-ilyustraciya-na-zhalkoto-i-podchineno-sastoyanie-na-dneshniya-es-e-turneto-na-evrokomisarya-tieri-breton/53498 SvobodnoSlovo.eu
Отлична илюстрация на жалкото и подчинено състояние на днешния ЕС е турнето на еврокомисаря Тиери Бретон

Отлична илюстрация на жалкото и подчинено състояние на днешния ЕС е турнето на еврокомисаря Тиери Бретон. Целта на висшия еврочиновник е да накара държавите-членки, включително и България, да произвеждат повече оръжие, което да бъде изсипано в Украйна.

Забележете, Европейският съюз, който беше създаден, за да предотвратява и спира всеки военен конфликт, днес, на практика, работи за продължаване на войната в Украйна. Не, причината не е, че в Брюксел заседават някакви кръвожадни лица. Не са кръвожадни, просто са послушни. Изпълняват всяка директива, идваща от задокеанския хегемон. Сега хегемонът нарежда на ЕС да разпалва военните действия в Украйна и Брюксел безмозъчно изпълнява. Брюкселският евроелит представлява марионетна трупа, задвижена от вашингтонските кукловоди.

Тези марионетки са готови да извършат и най-голямата глупост, стига американските им началници да са доволни. Срамно е това.

Петър Волгин

7 Коментара

Иванов

преди 1 година

Съвършенно ВЯРНО. " Доц. В.Вацев, проф. Л.Георгиев и Румен Петков от "Левицата! в Троян: " в. Поглед. Ако не спрем военолюбците, този път Русия няма да ни щади! " Организирайте похода за мир на 23 март, да занулим всякакви опити на партиите у нас подръжници на войната на САЩ с Русия да влязат в парламента.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Най- после се събраха умните в една нова партия-ЛЕВИЦАТА. Доцент Вацев убедено разви тезата си, че засилването на българската намеса в украинската драма може да се превърне във финална драма и за България. Според д-р Петков, в Народното събрание "Левицата!" ще може да работи по някои въпроси с БСП и дори с Възраждане, за да спре най-крайните изстъпления на десницата, сред които и вкарването на България в сценария на война с Русия. виж ПОГЛЕД.

Коментирай

Джак

преди 1 година

Когато Путин подкъси бретончето на Бретон, тогава ще миряса. Подкъсяването върви заедно с една глава.

Коментирай

moitoi

преди 1 година

Тиери Бретон. Corporate boards Sonatel, Independent Member of the Board of Directors (2016-2019)[29] Bank of America, Member of the Global Advisory Council (2013-2019)[30][31] SATS Ltd., Member of the Board of Directors (2015–2018)[32] Worldline SA, Chairman of the Board of Directors (2014–2019) Carrefour, Independent Member of the Board of Directors (2008–2019)[33] Rhodia, Member of the Board of Directors (–2005)[34] Groupe Bull, Chairman of the Board of Directors (2004–2005) AXA, Member of the Board of Directors (2001–2005) La Poste, Member of the Board of Directors Dexia, Member of the Board of Directors (2000–2005)[35] Schneider Electric, Member of the Board of Directors (2000–2005)

Коментирай

SrAm

преди 1 година

На идиотите да даваме снаряди и куршуми да избиват руснаци.Европейски ценности:Да затрием Русия.Разпалиха война и се сетиха,че нямат пушки и куршуми. България и народа не трябва да позволяват на тази Сган да убива руснаци с наши муниции.

Коментирай

Павлина. Карагьозова

преди 1 година

Радев събуди се бе плъх такъв ще ни набутат в тази война невинни момчета да мрат ще изпратиш ли синът си?Йотова и ти??Нинова и ти??проклети да сте нямам имейл имам тф0879488083от. Бургас

Коментирай

KoCo

преди 1 година

САЩ се опитват да наложат световно господство.Жалка Франция спасена от фашизма сега тичат да обслужват укрофашистите.Да им търсят патрони.Идиоти. България трябва да е Вън от НАТО и ЕС. С Русия трябва да сме и с православието.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.