Първан Симеонов: Интересът на ГЕРБ, „Възраждане” и ДПС е сега това правителство да се пържи

https://svobodnoslovo.eu/politika/parvan-simeonov-interesat-na-gerb-vazrazhdane-i-dps-e-sega-tova-pravitelstvo-da-se-parzhi/5224 SvobodnoSlovo.eu
Първан Симеонов: Интересът на ГЕРБ, „Възраждане” и ДПС е сега това правителство да се пържи

Няма интерес в партиите от управляващата коалиция да се разделят. ГЕРБ, „Възраждане”, а и ДПС също в тази световна криза с цените имат интерес това правителство да се пържи, това коментира политологът Първан Симеонов. По негово мнение обаче политическата ситуация може да се промени с наближаване на местните избори, където управляващите партии е възможно дори да станат конкуренти.

Наблюдавали сме много опити за рестарт на системата. Такива са правени и не са успявали, но това не значи, че не трябва да се правят отново, обясни политологът. Не бива със скептицизма, който си признавам, че понякога обхваща и мен, да убиваме обществената енергия, подчерта Симеонов пред БНТ.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.