Първанов: Стефан Янев беше и добър министър на отбраната, ще получи немалка подкрепа

https://svobodnoslovo.eu/politika/parvanov-stefan-yanev-beshe-i-dobar-ministar-na-otbranata-shte-poluchi-nemalka-podkrepa/4626 SvobodnoSlovo.eu
Първанов: Стефан Янев беше и добър министър на отбраната, ще получи немалка подкрепа

"Аз го познавам от период, в който ние разумно, диалогично, конструктивно сме обсъждали и решавали проблемите". Това заяви президентът Георги Първанов (2002-2012) пред БНТ по повод срещата му с Владимир Путин.

Когато се срещах с американския президент Буш го попитах има ли ясен критерий за победа - той се замисли и отговори, че май няма, сподели Първанов.

Според него руските части неслучайно стоят на 20-30 километра от големите градове.

Първанов допълни, че е бил осигурен зелен коридор, но той не е използван и изрази опасения, че хората могат да бъдат използвани като жив щит.

“Стефан Янев беше и добър министър на отбраната. Не това е причината той да бъде елиминиран. Това се дължи на вътрешно коалиционни противоречия. Той ще получи немалка подкрепа от хора, които са разочаровани през последните години. Янев олицетворява разума. Досега хората гласуваха “отрицателно”. Сега ще имаме позитивен тлас на разума”, подчерта Първанов.

https://eurocom.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.