Патриот е! Мълчи за Гаврата на Заев с Илинден защото устата му е пълна!

https://svobodnoslovo.eu/politika/patriot-e-malchi-za-gavrata-na-zaev-s-ilinden-zashtoto-ustata-mu-e-palna/22011 SvobodnoSlovo.eu
Патриот е! Мълчи за Гаврата на Заев с Илинден защото устата му е пълна!

Цяла седмица Заев се гаври с паметта на загиналите българи в Илинденското въстание за свободата на Македония от турско иго. Захариева няма мозъчни гънки и прочетени книжки да отговори подобаващо.А ПатрЕотите гузно мълчат. Как не остана един истински патриот във властта да защити светлото дело на българина Гоце и хилядите загинали българи???

Каракачанов мълчи от морето. Бай Валери даже се скри от диджейте и спря да ги тормози и да изключва тонколоните по тъмни доби сакън да не го пита някой защо продаде Македония. Скри се като мишок. Но ВМРО са най-големия позор.

Войводата Шишко, който няма нищо общо с Македония, оскверни трупа на истинския войвода Гоце Делчев. ВМРО отказа да защити верния си паднал син, който лукавият Заев набързо помакедончи на северно македонец. Заев въобще не се извини за гаврата с паметта на жертвите, паднали на Илинден. Паднали като българи и като македонци с българско самосъзнание. Заев, вероломния българоубиец, разкри заешките сърца на софийските войводи. Не войводи, а джендъри. Срам за нацията и срам за армията българска.

Продадоха България и избирателите си за едното лапане. Мълчат, защото са продали душите и са лапнали до сливиците по един голям....тлъст кокал от Бойко. Едно време имаше войводи и имаше България. Днес има Северна Македония, продадена от днешните “войводи”.

Скоро измисленото ВМРО на комунистите ще гледа парламента и лъскавия Брюксел през кривия макарон на Цветан Цветанов. А Каракачанов и другите мекерета като него ще трябва да лежат в затвора за национално предателство

Патриот е! Мълчи за Гаврата на Заев с Илинден защото устата му е пълна!

http://bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.