Патриоти за обща употреба или просто - обикновени мишоци!

https://svobodnoslovo.eu/politika/patrioti-za-obshta-upotreba-ili-prosto-obiknoveni-mishoci/20878 SvobodnoSlovo.eu
Патриоти за обща употреба или просто - обикновени мишоци!

След като самоопределилите се за патриоти обиколиха всички медии и разпространиха за широката общественост намеренията си да поискат намаляване на данъка за автомобили с газови уредби, същите се покриха като истински мишки през зимата. Защо ли?

Оказа се, че след шумната медийна акция, така наречените патриоти са оттеглили тихомълком законопроекта си. Всъщност отдавна вече трябва да е ясно, че в парламента си имаме патриоти за обща употреба и обслужване на статуквото. По-интересното е, че всички казионни медии, които прилежно обслужиха

лъжливите намерения на патриотарите сега услужливо мълчат и на практика се превръщат в съучастници по разпространението на патриотичните лъжи.

Като се има предвид, че тези народни избраници станаха такива чрез разпространението на грандиозните лъжи за минимална пенсия от 300 лева,

за борба с олигархията и монополите, няма нищо чудно, че продължават с лъжливите си послания!

Резултат с изображение за патриоти

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.