Политиците ни системно защитават интересите на чужди държави,които не крият враждебността си към нас

https://svobodnoslovo.eu/politika/politicite-ni-sistemno-zashtitavat-interesite-na-chuzhdi-darzhavikoito-ne-kriyat-vrazhdebnostta-si-kam-nas/169 SvobodnoSlovo.eu
Политиците ни системно защитават интересите на чужди държави,които не крият враждебността си към нас

Политиците ни системно защитават интересите на чужди държави,които не крият враждебността си към нас.Вижте какво се случва с един "пършив" Шенген,с Еврозоната и с хартиените Ф-16 и не питайте за друго.

Не виждам у нас политик,който да осъзнава,че в периода на разпадането на еднополюсния свят,топлите двустранни връзки са най-надеждния и единствен формат за България. Китай предложи своя дневен ред на някои от европейските държави и нас ни няма в списъка.

Русия,Китай,Индия и Саудитска Арабия открито поставиха под угроза петродоларовата система и цялата порочна финансова пирамида в която влиза и еврото. Еврозоната трябва да се подготви за фалита на една от страните членки,убедена е редакцията на Bloomberg.Европейските данъкоплатци нито могат,нито искат да спасяват Италия.И точно сега,се опитват да вкарат България в Еврозоната при Италия и други подобни!

Нароиха се "управляващи партии" създадени,поддържани и финансирани от чужди фондации и слугуващи изключително на чужди интереси. Те не чуват за:

-Решението на ОПЕК+ и краха на отношенията между САЩ и Саудитска Арабия,която ускорява процеса на дедоларизация, с готовността си да търгува с Китай в юани.

-Не чуват за плащането в рубли и колко държави го изпълняват.Нито за Русия и Китай преминаващи към разплащания в рубли и юани.

-Не искат да знаят за Централната банка на Индия,която разреши фактурирането и извършването на плащания в международната търговия в рупии.

-Не искат да чуят кога и с кои страни се разширява БРИКС и в каква "мишка" се превърна Г-7 в сравнение с него.

-Не виждат нарастващото разделение в Запада и разрива между Вашингтон и Киев.

-Не виждат и разцеплението на стара и нова Европа,и се нареждат сред най-силно крещящите антируски позиции,хиени на Европа.

-Ескалираха вътрешните битки сред натовските ДБ,ПП,Герб,ДПС и БСП и не се захващат за работа в НС.

Наглата реторика на англосаксонците вече не върви в нормалния свят.Китай и Русия разбраха,че е безсмислено да се занимават с проамериканските блокове като ЕС,НАТО и АУКУС,защото те само изразят интересите на Вашингтон.

Йордан Халачев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.