Повече от ясно е, че Боби ич не го интересуваме, прибира се колкото да апне, да пръдне, да поспи и айде пак у Есъто

https://svobodnoslovo.eu/politika/poveche-ot-yasno-e-che-bobi-ich-ne-go-interesuvame-pribira-se-kolkoto-da-apne-da-pradne-da-pospi-i-ayde-pak-u-esato/23018 SvobodnoSlovo.eu
Повече от ясно е, че Боби ич не го интересуваме, прибира се колкото да апне, да пръдне, да поспи и айде пак у Есъто

По телевизора на Бтв Жени Б. разпитва с траурен глас едни много симпатични пожарникари, защо българите са станала такива задници, защо не са съпричастни и въобще защо са станали толкова гадни… Ся разбрахте ли що са им идиотски предаванията – елементарно, щото ние сме идиоти и идиотите заслужават идиотски предавания.

Тез вопли за добротата са на фона на няколко деца, за които събираме пари за лечение, щото държавата нехае, помощта на всякакви хора за наводнени къщи,щото държавата нехае, и на фона на интервю с англичанин, който вика, че сме много дори хора, не като неговите санародници англичани…

Но според Жени сме зли, не съчувстваме, тъпи, и въобще не сме народ ВЕЧЕ, а мърша. За сметка на това по Нова ни убеждаваха колко свестен е бил починалия Шарлопов. Отделиха на този съвсем изключителен разговор на Лора К. с вдовицата му половин час. Срамота е вднешния ден да казвам какво мисля за този разговор.

Да обобщя – изпитвам истинска гнус от тия телевизори. Не четвърта, превръщат се в единствена власт, в ръцете на не особено умен човек, така да кажа, че да си навличам грехове….

Повече от ясно е, че Боби ич не го интересуваме, прибира се колкото да апне, да пръдне, да поспи и айде пак у Есъто. Налага се убеждението, че ни управлява Цвъ, което е вече истинска катастрофа.

Виктория Тинтерова

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.