ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЕТКОВ НИ ВЪВЛИЧА ВЪВ ВОЙНА

https://svobodnoslovo.eu/politika/pravitelstvoto-na-petkov-ni-vavlicha-vav-voyna/4098 SvobodnoSlovo.eu
ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЕТКОВ НИ ВЪВЛИЧА ВЪВ ВОЙНА

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'еликобритания ще удвои военните си сили в източна европа и ще изпрати HoB B контингент в българия, след като в четвъртък лидерите на HATO ce договориха да укрепят източния фланг на алианса срещу руската агресия. на извънредна среща на високо равнище в брюксел, посветена на войната в украйна, алиансът подписа споразумение за сформиране на четири нови бойни групи в българия, унгария, румъния и словакия, като 8 българия пристигат 150 британски военнослужещи. общата численост на четирите групи ще бъде между 1000 и 1500 военнослужещи, които да достигнат до 6000 души.'

Без някой да е питал българският народ, Кирил Петков и Румен Радев решиха тук да дойдат ЧУЖДИ войски. Без война ние сме окупирана територия, изцяло подчинена на американските интереси и манията им за световно господство и нов световен ред. Българската армия е унижавана и намалена до ниво на почетна рота, нарязахме си оръжията /подарени от същата тази Русия /тогава СССР/, които сега плюем/, а сега приемаме чужди войски уж да ни пазят.

Числеността на армията на НАТО в Европа се е увеличила ДЕСЕТ пъти за последните няколко месеца. Явно е, че се готвят за война. Надали някой нормален човек мисли, че Путин ще напада Европа. По-скоро американците са уплашени какво ще излезе в Украйна, а Байдън има лични икономически интереси там. Днес Европа се прави на сляпа за нацистките кръстове и идеология на украинското правителство и президент. Европа се прави на неразбрала за обявяването от страна на Зеленски на рускоговорящите и българите в Украйна, за "организми". Европа се прави на сляпа за разработваното биологично оръжие от Украйна с помощта на САЩ.

Ние, България, какво търсим във войната на Байдън, не разбрах. Освен студ, глад, мизерия и нацисти по улиците ни. Кирил Петков успешно изпълнява задачата си на американска марионетка. Това правителство ни въвлича във война, допуска ЧУЖДИ войски на българска земя, пуска нацисти в страната ни, дава пари на украинци, идващи със скъпи джипове и маркови дрешки, докато българите мизерстват.

На това му се казва национално предателство и държавна измяна. Аз не обвинявам обикновените българи, повлечени от евроатлантическата вълна. Много пари и ресурси са хвърлени в пропагандната война на САЩ. Няма независими и обективни медии, няма друга гледна точка. Големият Брат гледа! Наивните и добри хора вярват на пропагандата и мислят, че помагат на нещастни хора, бягащи от войната. Не, че няма и такива и на тях категорично трябва да помогнем. Но не и на мутрите и нацистите, идващи от Украйна, с пари, луксозни коли и наглост. Не и на украинските девушки, които без срам пращат всеки с различно от тяхното мнение, "на х...".

Това правителство незабавно трябва да се махне и да понесе наказателна отговорност за действията си срещу българските интереси. Призовавам всеки мислещ политик в тази срамна коалиция да си даде сметка в какво предателство участва. Призовавам БСП да види цената на властта и да откаже да я плати. Призовавам и всички българи да защитим Родината си. Аз няма да Ви говоря за Русия, за благодарност, за дипломация и политика. Ще Ви напомня няколко неща: нацизъм, горени живи българи, убити от нацистите деца; от друга страна Русия ни продава: газ, желязо, пшеница, селитра, петрол и други стоки, каквито се продават в една "бензиностанция с ракети". Ще Ви напомня, че ще купуваме американски втечнен газ, за който ще плащаме прескъпо и не се знае дали ще получим, да не стане като самолетите.

Готови ли сте да гладувате и студувате и да Ви е страх да излезете от дома си, за да защитите интересите на САЩ? Готови ли сте да подкрепяте нацисти, за да се чувствате добри хора? Готови ли сте да храните тия с джиповете, докато български пенсионери мизерстват? Готови ли сте да плащате на чужди войски в България и да считате, че ще ни защитят?

Пред очите ни ни въвличат във война. Заради собствената ни наивност и дори глупост да се предоверяваме. Заради националните предатели, които от три десетилетия ни продават. Време е да ги спрем!

Елена Гунчева

* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.