ПРЕМИЕР ЗА ЕДИН ДЕН

https://svobodnoslovo.eu/politika/premier-za-edin-den/4232 SvobodnoSlovo.eu
ПРЕМИЕР ЗА ЕДИН ДЕН

Прочетох няколко текста от уважавани от мен автори и обществени фигури, според които Лойд Остин не е довтасал в България, само за да нагледа американските  бази и да потупа по рамото лакея Кирчо. Съгласно логиката на тези автори, българските управляващи неминуемо ще изпратят на Украйна исканото въоръжение, тъй като САЩ не молят, а директно заповядват това да стане. Те са господарите на завладяната от трийсет години колония и не се церемонят с колониалната адмистрация. Подобно развитие на нещата е много вероятно, възможно е дори исканите системи за въздушна отбрана вече да са изпратени, а всичко останало да е прах в очите.

Авторите на въпросните текстове, между които е и големият български патриот ген. Д.Шивиков, заявяват, че ако това е така, Киро трябва да си стяга багажа и да се връща в Канада. И изведнъж ми дойде наум, че мисията на харвардското ГМО може би изначално е била предвидена от козяците да свърши дотук. В смисъл, че този никому неизвестен нищожен човек е нарочно набутан за министър- председател с цел да извърши такова необратимо предателство към България, след което да хване самолета за Торонто, без никакви по-сетнешни политически претенции. Просто премиер за един ден. Едноактна еднодневка. Ще ни вкара във война, а след свършения факт властта ще поеме вече подготвената нова пешка - ген. Янев. Такъв сценарий не е невъзможен, всичко се прави на тъмно.

.

Но често действителността проваля и най-лукаво подготвените сценарии. Вкарването в действие на най-новото руско свръхточно оръжие може коренно да промени американските и натовски планове за протакане на войната, което прави исканите от България противовъздушни установки не толкова необходими. Лично аз не смятам, че е редно да позволяваме на Киро да хвръкне по живо, по здраво към Канада. Не, той трябва да седне на подсъдимата скамейка редом с Боко и компания - като поредният безсъвестен  национален предател

.

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.