Президентът Румен Радев дари средства за възрастните хора в община Видин

https://svobodnoslovo.eu/politika/prezidentat-rumen-radev-dari-sredstva-za-vazrastnite-hora-v-obshtina-vidin/16492 SvobodnoSlovo.eu
Президентът Румен Радев дари средства за възрастните хора в община Видин

Президентът Румен Радев е дарил средства на община Видин. Това става ясно от благодарствен адрес на кмета д-р Цветан Цонков, публикуван на сайта на общината.

Ето и текста на благодарствения адрес:

До Румен Радев

Президент на Република БългарияУважаеми г-н Радев,

Изказвам най-искрена благодарност за оказаната от Вас финансова помощ в полза на нуждаещите се възрастни хора на територията на община Видин.

Адмирации за хуманния ви жест в тези трудни за всички българи дни, когато страната ни е изправена пед тежкото предизвикателство всеки ден да се бори с разпространението на COVID-19.

Убеден съм, че с общи усилия, силна воля, дисциплина и отговорност институциите у нас и всички хора ще се справят с коварния вирус и ще излязат по-силни от борбата с него.

За мен и за общинското ръководство е чест да работим съвместно и се надявам, че ползотворните ни контакти ще продължат и в бъдеще. Вашата подкрепа е високо оценена и още веднъж Ви благодаря сърдечно за вниманието и грижата към най-уязвимите жители от нашата община.

С уважение,

д-р Цветан Ценков

кмет на община Видин

Untitled (1)_1

Припомняме, че само преди дни след запитвания от много граждани и фирми, община Видин предостави банкова сметка, по която могат да се превеждат финансови средства – дарения, помощи и други безвъзмездно получени суми, след сключен договор за дарение. В него дарителят по свое желание може да посочи условие за разходването на средствата.

БАНКОВА СМЕТКА НА ОБЩИНА ВИДИН:

Банка ДСК, SWIFT: STSABGSF

IBAN: BG03STSA93008400046000

КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ:

445100 – дарения от страната

445200 – дарения от чужбинa

http://epicenter.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.