Признах ПатрЕотите (и в частност ВМРО - ДС) за най-големите шмекери и царе на фалшивите новини!

https://svobodnoslovo.eu/politika/priznah-patreotite-i-v-chastnost-vmro-ds-za-nay-golemite-shmekeri-i-care-na-falshivite-novini/21997 SvobodnoSlovo.eu
Признах ПатрЕотите (и в частност ВМРО - ДС) за най-големите шмекери и царе на фалшивите новини!

Номерата на пишман патриотите, гръмки, но елементарни предизвикаха безпощадния коментар на евродепутата Николай Бареков. Политикът отдавна познава маниера им на поведение, готови на всичко, за да се докоснат до властта и после предателски да се извъртят. Дали жалките им номера ще успеят да заблудят пенсионерите, на които обещаха 300 лв. пенсия, пита евродепутатът.

*Публикуваме без редакторска намеса.

"Признах ПатрЕотите (и в частност ВМРО - ДС) за най-големите шмекери и царе на фалшивите новини. Богове на голия пиар. Щом се осерат веднага почват с фишеците. Султанка от ВМРО, чиито баща е първи авер на бащата на лидера Каракачанов, се оказа, че пази срещу милиони вместо НСО Народното събрание. Взе, че и човек умря насред конфликта на интереси на покрилата се оттогава Султанка. Подариха от ВМРО 60 милиона на Домусчиев със закон на депутата от ВМРО Реви-Зоро. Същият уби малкия бизнес с един закон за горивата и узакони монопола. После скриха се като мишки “войводите” след кражбата на Илинденското въстание от “северномакедонеца” Заев. И след като се зариха до ушите със собствените си лайна ...пуснаха напред Валери Симеонов да затваря шумно дискотеки, а Джамбазки да “разстрелва” комунисти. Фарс! Дали тези, дето още си чакат пенсиите от по 300 лева, ще им се връзват на глупостите до безкрай... Нашите патриоти са пълни с глупости като магаре с пръдня. Жалка истина. И Кънчовците да дойдат с фалшивите рейтинги и аз да възкръсна и Цветанов да брои бюлетините - ПатрЕотите отекоха в канала, защото не са никакви патриоти, а лъже-такива, сиреч, обикновени измамници и ибрикчии на който падне."

Резултат с изображение за каракачанов джамбазки

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.