Призовавам народните представители да осмислят в дълбочина динамиката на политическите процеси в страната

https://svobodnoslovo.eu/politika/prizovavam-narodnite-predstaviteli-da-osmislyat-v-dalbochina-dinamikata-na-politicheskite-procesi-v-stranata/138011 SvobodnoSlovo.eu
Призовавам народните представители да осмислят в дълбочина динамиката на политическите процеси в страната

Призовавам народните представители да осмислят в дълбочина динамиката на политическите процеси в страната и да положат усилия здравият разум да се върне в Народното събрание. Парламентът може да излъчи устойчиво мнозинство, само ако партиите са в състояние да идентифицират националните интереси и да се обединят около тях. В противен случай политическата криза ще ескалира. 

Отчитам динамиката в парламентарната математика през последните дни и необходимостта от време и диалог, но и очаквам новата втора по численост парламентарна група – тази на ПП-ДБ ясно да заяви дали ще остане зад своите декларации, че ще бъде опозиция в 50-ото НС или ще потърси подкрепа за съставяне на правителство. Затова предоставям време и ще връча втория проучвателен мандат следващата седмица.

Румен Радев

7 Коментара

Генчо Гунчев

1 month before

Малее, до къде я докарахме в таз държава? "Забогателия" БГ идиот, пардон народ, според някои източници и някои наглеци, като Арменоцумян е извикан, вече повече от седмица, да бъде арбитър, между Феодал № 1 на България - Н.Пр. философа и мъдрец дръндарски, Почетния председател Аамет Догански и Н.Пр. разбирач от всичко и банков обирджия на пет милиарда от КТБ, Днешния председател Шиши Делянски. Ако беше жив, колоритния българоамериканец Жорж, щяхме да чуем: Не ме гледай българино, защо стоиш? Грабни гьостерицата! А, вместо това гледаме една огромна маса, около която са се наредили де що има политическа отрепка в България, а на масата в здрава схватка Почетния и Другия председатели в люта битка. От тях капят телесните сокове на България, а отрепките отдолу зинали и чакат да потекат в устите им. Трепането им е малко!

Коментирай

Али Баба

1 month before

Ха-ха, национален интерес къща не храни... Освен ако не е за продан. Затова разума в парламента би се върнал само окован във пранги и под стража.

Коментирай

Рундьо реве за нова Сглобка ...

1 month before

Иска обединение по национални интереси ... Кой точно иска да се обедини и какви са тия национални интереси ... 1) Харвард ... 2) Ф-16 ... 3) Нова рокля за Деса Простакеса ... ???

Коментирай

Рундьо дали е педал или е киборг ...

1 month before

Ако му става от Деса, явно трябва да е киборг ... Ивелин ряпа да яде ... Не може да стигне наш Рундьо с железен челик ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.