„Продължаваме Промяната“ показа, че не е никаква промяна а гримирана в „цивилизованост“ мазна физиономия на СЪЩОТО!

https://svobodnoslovo.eu/politika/prodalzhavame-promyanata-pokaza-che-ne-e-nikakva-promyana-a-grimirana-v-civilizovanost-mazna-fizionomiya-na-sashtoto/5545 SvobodnoSlovo.eu
„Продължаваме Промяната“ показа, че не е никаква промяна а гримирана в „цивилизованост“ мазна физиономия на СЪЩОТО!

Много хора очакваха, че най-логичният избор за областен управител на Варна да е Стела Николова. Е няма да е Стела Николова! Защо? Ами защото, ако е Стела Николова Авгиевите обори на областна администрация и нейните корупционни далавери ще секнат и мутренските зависимости също.

Тя ще започне да работи прозрачно и ЗА гражданския интерес, а не срещу него. Ще спре продажбата на държавни имоти на мутри, ще спрат кокошкарските схеми за изтискване на всеки един лев от държавна собственост – справка държавните гаражи на митницита, които се „продадоха“ от бившия областен управител на герб на негови служители и след това препродадоха на двойна цена—в което прокуратурата не видя нищо нередно.

Превантивно свинските медии във Варна – анонимни вувузели, зад които стоят гербаджийски подлоги и всякаква подобна паплач, изляха тонове помия и лъжи по адрес на Стела Николова и семейството й, че колко страшно ще стане, ако Стела стане областен!

Ужасът човек като нея да застане начело на Областна администрация разстресе мафиотския град. „Продължаваме Промяната“ показа, че не е никаква промяна а гримирана в „цивилизованост“ мазна физиономия на СЪЩОТО!

По време на изборите се засякох с Лорер във Варна, докато ПП агитираше на улицата. Той ми каза, колко много от ПП харесвали Стела и колко я подкрепяли в това, което прави. Подкрепяли, дрън, дрън!

Анонимниците на ПП от листите във Варна сега се мъдрят в парламента. Лорер не съм го видяла на нито един протест в града за нито една кауза на Варна!

"Мъдрите" варненци за пореден път си избраха невидими анонимнци да ги управляват.

Срам ме е от ПП, гнус ме е от ПП! Вие сте едни клиентелисти и никава промяна от вас няма и не може да има! По делата се познавате! Пфуууу!

Татяна Кристи

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.