Проф. Константинов: Ако ГЕРБ продължават така ще загубят следващите избори

https://svobodnoslovo.eu/politika/prof-konstantinov-ako-gerb-prodalzhavat-taka-shte-zagubyat-sledvashtite-izbori/23406 SvobodnoSlovo.eu
Проф. Константинов: Ако ГЕРБ продължават така ще загубят следващите избори

„Поне 70% от българите ще са против Истанбулската конвенция", коментира пред NOVA проф. Михаил Константинов.

„Въпросът за рафитикацията на Истанбулската конвенция раздели нацията. Референдумът е много хубав изход от положението, само че ние, за съжаление, знаем резултата - той няма да набере необходимата бройка и няма да има задължителен характер, но поне 70% от българите ще са против Истанбулската конвенция", заяви той.

„Референдумът ще извади ГЕРБ от дупката, в която паднаха. ГЕРБ паднаха в някакъв много лош капан. За да станат симпатични на нашите европейски партньори ,те предприеха действия, които са крайно непопулярни сред народа", коментира още проф. Константинов.

Според него въпросът за Истанбулската конвенция вече е разклатил управлението. "Ако ГЕРБ продължават да се държат по този начин, ще загубят следващите избори и всички избори след това", смята проф. Константинов.

Проф. Константинов: Ако ГЕРБ продължават така ще загубят следващите избори

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.