Проф. Николай Слатински: Коалирането с ГЕРБ е ритуално самоубийство

https://svobodnoslovo.eu/politika/prof-nikolay-slatinski-koaliraneto-s-gerb-e-ritualno-samoubiystvo/54258 SvobodnoSlovo.eu
Проф. Николай Слатински: Коалирането с ГЕРБ е ритуално самоубийство

Твърде вероятно е всички или поне повечето от онези, които сега привеждат разумни аргументи как трябва да се престане с говоренето Няма да се коалирам с ББ!, само след няколко месеца, когато за сетен път се убедят, че ББ е една голяма лъжа и измама и нищо повече, да ругаят ДБ за същото, за което ги притискат с морални аргументи днес. Резултатът ще бъде обаче предизвестеният край на ДБ. По-добре, според мен, е да има алтернативна политическа сила, отколкото безалтернативно ритуално самоубийство!

Опасявам се, че илюзията

как ще озаптим РР,

как ще направим проевроатлантическо правителство,

как ще станем нормална държава,

как ако до всяко ББ същество застане едно ДБ-ро същество, ще настане такъв живот,

ще има катастрофални последици за демократичните партии и електорални единици.

Пита се - защо това с национално-отговорните дела на ББ - не стана досега?

Ами защото ББ е в определен смисъл като Пу - той се бори само за своето оцеляване и ако България е средство за тази му цел, той ще я употреби отново и отново.

Ако ББ беше поне малко склонен да направи поне нещо добро за България, той щеше поне малко от това вече да го е направил.

За жалост, мнозина са тези, които смятат, че да си срещу проклятието за България - ББ - е необходимо да не гласуваш за него.

Необходимо е, но не е достатъчно.

Достатъчното е никога да не се коалираш с него. На никаква цена и под никакъв предлог!

Това е моето лично и никого неангажиращо мнение.

frognews.bg

3 Коментара

Манол

преди 1 година

Най-накрая да чуя нещо разумно от психодесен жълтопаветник!!!

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 година

Николайчо, защо обърна палачинката? Умен мъж, с голяма капацитет, къде те хванаха на тясно? Дори и без очила се виждаш, че светът вече принадлежи на ШОС и БРИКС. Въпрос на време е да се официализира, но не много. Нима мислиш, че краварите могат да подчинята 2/3-ти от населението на света? Хайде, скрий се...

Коментирай

Бай Иван

преди 1 година

Явно до този отявлен евроатлантик-новоеничар не са пристигнали още наставленията на американското посолство за съставяне на правителство, защото считат, че е твърде незначителен или са го забравили в тарапаната! Възможно е и инструкцията да е първоначално да се опъват за заблуда на електората, но накрая да се "жертват" за България и да направят правителство, за да ни набутат във войната в Покрайна с войска!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.