ПРОГРАМАТА НА ДОЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ:

https://svobodnoslovo.eu/politika/programata-na-dolnite-predateli/113828 SvobodnoSlovo.eu
ПРОГРАМАТА НА ДОЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ:

ПРОГРАМАТА НА ДОЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ:

Чуждото колониално правителство, съставено от безпринципни лгбтайци, прие пет приоритета за управлението си:

1. Влизане в Шенген.

2. Влизане в еврозоната.

3. Овладяване на инфлацията.

4. Реформи по НПВУ.

5. Прозрачност и ефективност на общинските проекти.

Бе, гледам, гледам, не виждам нищо, което да ми е приоритет от тия работи. Освен за инфлацията, но е спорно. Дреме ми за Шенген. Изобщо и не ми дреме за тия, които си пекат задниците по плажовете в Испания или искат да бършат австрийски задници, та се дразнят от опашките по границата. Еврото не ме кефи и искам да се запази българския лев. Планът за възстановяване и устойчивост интересува само тия, които ще получат комисионни по него. А общинските проекти винаги са мътна вода.

Дебилите са си дебили! Дори нямат мозъка да измислят нещо, което да звучи поне добре. Как са пропуснАли да споменат Украйна в тия пет точки, не ми стана ясно, но е ясно, че от Козяк ще им набиват канчето, че Зеленски не им е приоритет в програмата.

Тази програма пределно ясно показва, че приоритетите на народа и на правителството са разделени от пропаст. Това не е българско, наше правителство, а такова, обслужващо Козяк и Брюксел.

И е крайно време да го изритаме, преди съвсем да са ни завлекли в пропастта!

Елена Гунчева-Гривова

11 Коментара

Синята барета

преди 2 месеца

А през това време индианците от територията събират дърва. Щото идва зима, а газ и нефт - най. Или ще има на космически цени.

Коментирай

Glienicke Bridge.

преди 2 месеца

Щото е предсрочно приета програма без механизъм, а яяяясният приоритет на правителството е Украйна. Тагарев е в отпуска. Пляс - Пляс педалите Черно море е Нато и Украйна и България е Нато и Украйна. Отнемането на концесията е да няма руски анклав,щото концесионера има достъп до вътрешните морски води. Малкият разузнавач пусна дим каза, че нямало контрол и ала-бала. Сега 12 милната зона териториални води на България е на нато и Украйна. Това е в изпълнение на закона на САЩ за Черно море - закон за Националната сигурност на САЩ и нато. Забележете първо е САЩ. Трите стълба са ограничаване на руското влияние - енергетика нефт газ ядрена енергетика, свободни медии. Така, че изпълнението на програмата върви, чудя се Делян Добрев към 11-12 месец как ще обясни с 2левчета нагоре на цените на горивата. За това трябва персонална отговорност на депутатите предатели.

Коментирай

Иванов

преди 2 месеца

Всички безобразия, които са продиктувани на нашите лакеи ще бъдат изпълнени. Пък после иди да търсиш отговорност от някого. Колкото и да не го харесват Копейкина, няма друг, който да повтаря срамната истина, че ФАЩ са на път да ни съсипят СКОРОСТНО, по същия начин , както съсипаха и Украина. И не само, оголената територия става лесна плячка за съседите, щото природата не търпи празно пространство, в това число и в кратуните на опростялото ни население. В действията на това НЕлигитимно правителство няма абсолютно нищо за заздравяване на икомиката и на всичко останало. В нашите колониални медии никога няма да препечатат такива материали.The Road Ahead: Building a Worldwide Movement Against “Corona Tyranny” https://www.globalresearch.ca/

Коментирай

Glienicke Bridge.

преди 2 месеца

Трябва МАРШ НА Българите! Всички ИТН, БСП ВЪЗРАЖДАНЕ, АФЕРА с Веселина Томова с меч нагоре, Възраждане, Левицата, Гунчева-Гривова, Върбанова, Дачков, Волгин Бареков, Нешка Робева, Карбовски, Кеворкян, Гешев със Справедливост за България с меч надолу, Тончев, доц. Сарийски, и други има още читави хора, да поведат българите до 11-12 месец ще се натрупа енергия, щото няма време ще ни опаковат с езика на омразата.АЗ СЪМ Българин!!! Всички трябва да застанат зад това, щото нещата не отиват на добре-в църквата украинското знаме, трябвало да бъде лоялна към либерални западни ценности, флуид джендър, реактори,предателството към българската армия,отдаването на териториалните води на нато, цените на горивата, които ще хвръкнат, 3 март проблемен и т.н...

Коментирай

Мина

преди 2 месеца

Хубаво си пишете. Договорката е България предадена на Турция срещу Финландия- в отан. Пишете и си гответе чалмите.

Коментирай

В Н

преди 2 месеца

И на баба Пенка от село Копривляне не и пука дали ще влезем в Шенген Няма борба с корупцията , борба с предтъпността и социалното неравенство .. Тея са отвеяни прасета качени горе на черешата Но са виновни тези гласували за тези прасета ,надяващи се да им подобрят живота ..Нанайци

Коментирай

Glienicke Bridge.

преди 2 месеца

Айде почна се. ген. Съби Събев с пълно атлантическото коремче каза, "че се задава големия въпрос дали зърнения маршрут на УКРАЙНА да бъде изместен през териториалните води на България и Румъния. Сега бил моментът за патрулиране съвместно в Черно море. " Кой бе, кой бе идиот? Коя майка, коя жена няма да се тревожи за сина си, за мъжа си да патрулира заради износа на Украйа? Ей затова беше прекратяване на концесията.

Коментирай

Грешка

преди 2 месеца

Кеворкян? Имам основания да мисля, че там грешите.

Коментирай

Мишо

преди 2 месеца

Долни ДЕСНИ пед.ли...сър!

Коментирай

moitoi

преди 2 месеца

ПРОГРАМАТА НА ДОЛНИТЕ Пе....си!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.