ПРОКЛЕТИ ДА СА ГЕРБАВИТЕ! ВАШИТЕ ЖЕРТВИ - КОГА?

https://svobodnoslovo.eu/politika/prokleti-da-sa-gerbavite-vashite-zhertvi-koga/20483 SvobodnoSlovo.eu
ПРОКЛЕТИ ДА СА ГЕРБАВИТЕ! ВАШИТЕ ЖЕРТВИ - КОГА?

Пекинската патица не се посвени отново да всява разделение сред хората. С думи, подходящи както й подхожда, за селски пазар. "Проклети", "да спи зло под камък"....Боже, прибери си вересиите, не се издържа!

Да припомням ли колко много от семействата на гербавите са комунисти?! И на видни постове по времето на социализма. Лилиту, бащата на Баце, Цецка, много! Ама много са! Срещу кого говорите? Кого съдите?!

Тези дни на почит към жертвите са единствено дни на разделение. За да продължавате вие, политиците да ни разделяте на наши и ваши, на комунисти и демократи, на такива и онакива!

Аз отраснах по времето на комунизма! Бях на 19, когато дойде "демокрацията". През това време в характеристиката ми пишеше, че произхождам от фашистко семейство и да не ми се дават длъжности в комсомолски и партийни организации. В 11 клас ме изключиха от комсомола. Защото и тогава не си затварях устата.

И въпреки всичко с чиста съвест мога да кажа, че тогава не само се живееше по-добре, но и България беше държава, с която всички - и комунисти, и "фашисти" и такива, слушащи речите на Сталин и такива, слушащи "Свободна Европа", се гордеехме. И бяхме забравили разделенията.

Соросоидите решиха тези разделения да ги задълбочат до степен на абсурд. Защото само разделени могат да ни контролират.

Нека да оставим костите на жертвите и на фашизма, и на режимите преди 1944 година, и на комунизма, да почиват в мир.Те са умрели заради идеи. Дали погрешно или не, бъдещата история ще покаже.

Днес важното е друго. Че България загива точно заради това разделение. Защото то е изкуствено. Съжалявам, не помня толкова лоши неща от комунизма. Дори с режима на тока беше по-добре от сметките сега по една минимална заплата, за да стоиш на топло през зимата.

И да попитам Пекинската патица КОГА ЩЕ ПОЧЕТЕМ И ОТДАДЕМ ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ ВАШИТЕ ЖЕРТВИ?

Да започнем с Пламен Горанов! Поклон и светла му памет. Запалил се и дал живота си, за да протестира срещу престъпната управляваща шайка, с надеждата да събуди народа си.

Да преминем стотиците хиляди загинали от мизерия, глад, липса на лечение, стрес и болести, самоубили се от отчаяние и бедност.

Да завършим с Виктория Маринова, убита заради въпросите си!

Вашите жертви - кога?

И във Вашия тон, госпожо Председател на Народното събрание : ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ! ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО! И НА ОНЗИ СВЯТ ДА НЯМАТЕ ПОКОЙ ЗАРАДИ ТОВА, КОЕТО ПРИЧИНИХТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!

И на всички жертви - без значение на кой режим: Поклон и светла ви памет! Бог не разделя хората на комунисти и демократи, на депесари и патриоти. Той разделя хората по това дали са спазвали Божиите закони, дали са добри хора, дали са поискали прошка за греховете си.

Затова нека ние да не разделяме хората. Всички сме българи!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.