Радан Кънев: Борисов престана да е човек от народа, живее върху розови облаци

https://svobodnoslovo.eu/politika/radan-kanev-borisov-prestana-da-e-chovek-ot-naroda-zhivee-varhu-rozovi-oblaci/24077 SvobodnoSlovo.eu
Радан Кънев: Борисов престана да е човек от народа, живее върху розови облаци

В България няма частна собственост, няма я на село, където крадат на хората кокошките, няма я в бизнеса, където директно държавата краде. Такава е причината да се направи нов опит за обединение на дясното, обясни в "Тази сутрин" бившият реформатор Радан Кънев.

Този модел обхвана Борисов. Той доминира 10 година.

Тези, които се обединяваме, бяхме първите, които първи напуснахме управлението. Бъдещото на дясно център е в същинското единство, а не в коалиране. Голямата цел на РБ бе обещанието да се превърне в единна сила, но не се случи.

БСП не може да е опозиция. Опозицията не е крещене. Има фалшива конфронтация ГЕРБ и БСП. ГЕРБ, ДПС и БСП са едно и също. Има 2 начина на управление – десен отговорен и левичарски - крадлив.

По отношение на Бюджет 2018 Кънев коментира: Българската отбрана се задъхва, няма реформа за нея. В бюджета няма обезщетения за съкращенията.

Управление на ГЕРБ е крадливо и комунистическо. Борисов престана да е човек от народа, той се качи стълбата на Смирненски и живее на розови облаци и за него хората живеят охолно.

.

http://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.