Радев и Янев са на ход!

https://svobodnoslovo.eu/politika/radev-i-yanev-sa-na-hod/4681 SvobodnoSlovo.eu
Радев и Янев са на ход!

На фона на истеричните крясъци на мисирките у нас за неща, за които нормалният българин не иска и да чуе, възможността за нова партия на ИСТИНСКАТА промяна под егидата на Румен Радев и Стефан Янев несъмнено бързо ще набере популярност.

Доблестният отговор на вече бившия военен министър на обвинителните изстъпления на Просто Киро,че не можело "негов министър" да се изказва така по външнополитически въпроси- визира се отказът на Янев да нарече руското навлизане в Украйна война, разкриха достойнствата на единия - да се владее и да мисли -  и неспособността на другия да управлява  дори себе си, камо ли цяла държава.

А за разлика от предишни тъй наречени български президенти, които с щедра ръка искаха отказването ни от кирилицата, подкрепяха разколнически синоди и почти бяха успели да  унищожат БПЦ; сервилно даряваха небето и земята български на чужди сили, допуснаха България да загуби всички благини, дарени й щедро от природата(като златото, например), Радев се опитва да съхрани поне някаква видимост на българщина в политиката на България.

Затова е и яростно атакуван от ония с грантовете.

Социологически проучвания  показват, че сред българските политици Радев и Янев се ползват с  висок рейтинг.

Което естествено би довело и до висока популярност на партия под  егидата на президента и с водач онзи, който заявява уверено,че не е министър на едно или друго временно статукво, което има - няма, след няколко месеца ще отлети за Канада, а е министър на България.

Такава партия би могла да се превърне в мощен и незаобиколим фактор обаче САМО, ако стъпи на основите на онова, което все още е мило на повечето българи:

национална идентичност

традиции

изконност

морал

историческо минало.

Език,

религия,

култура.

Не знаем, разбира се, какво съветват Радев екипите му.

Но в някакъв момент нова партия с ИСТИНСКО БЪЛГАРСКО ЛИЦЕ и най- вече - БЕЗ СТАРИ МУЦУНИ -  ще стане жизнено необходима.

Ако искаме да я има България.

Всякаква друга ще е обречена на преходност и забрава.

На българина вече му писна от всички, които го отлюспват от живота и достойното човешко съществуване.

И взимат решения априори, без въобще да го питат съгласен ли е с тях!

Светлозара Василева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.