Радев: Мисията на народните избраници е да гарантират сигурността на страната

https://svobodnoslovo.eu/politika/radev-misiyata-na-narodnite-izbranici-e-da-garantirat-sigurnostta-na-stranata/136222 SvobodnoSlovo.eu
Радев: Мисията на народните избраници е да гарантират сигурността на страната

Преди старта на тържественото заседание за откриване на новото НС президентът Румен Радев заяви:

"Най-важното е ние като българи да помним, че с клетвата, която ще положи днес, всеки един от народните представители се задължава да брани държавния, а не партийния интерес, да отстоява български, а не чужди приоритети. Затова очаквам преди всичко дневният ред на този парламент да се диктува от интересите на държавата и на обществото. Наистина живеем в сложно време и трябва да си даваме сметка, че този парламент има да решава много въпроси, натрупани през годините. Но голямата мисия на всеки един от народните избраници е да съхрани мира, да гарантират нашите народни избраници сигурността на страната и на българските граждани в една много сложна геополитическа обстановка и бушуващата война до нашите граници. Затова пожелавам успех на 50-ото Народно събрание. Нека то да бъде по-добро от предишните". 

bnr.bg

2 Коментара

Как престъпници ще гарантират според тоя националната сигурност

2 months before

Като източникът на заплахите за живота на територията идват точно от тези престъпници....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.