Разбирам, че голям дерт е налегнал Буци. Не смее завалията да пусне по бобслея кандидата за президент

https://svobodnoslovo.eu/politika/razbiram-che-golyam-dert-e-nalegnal-buci-ne-smee-zavaliyata-da-pusne-po-bobsleya-kandidata-za-prezident/7618 SvobodnoSlovo.eu
Разбирам, че голям дерт е налегнал Буци. Не смее завалията да пусне по бобслея кандидата за президент

Мараба, население!

Разбирам, че голям дерт е налегнал Буци. Не смее завалията да пусне по бобслея кандидата за президент.

За вицето е ясно. Една бивша външна куха лейка. Тия ПКП -та ще му изядът трона на Буци некой ден! Същи баби тонки и майки богородици!

Ако требе с бухалки ще гонят горките си мъжове да влизат в битката! А и започнаха да избутват спалните си преживявания напред. За мутрата на една бивша социална говоря.

Та казвам от тия женки Буци хайр нема да види!

Сега, притесненията за кандидата за президент. С право Буци се опасява ,че само чакат да се саморазправят с него. Я Рашков ще го побара, я ние. Щото честна мома нема да ни предложат. Честната мома с мутри не си меша чаршафите. Ние сме като талибаните. На бърза ръка ще му простнеме чаршафа.

Така де! За тия печалби, дето изкараха хората на Буци от цените на тока, трябва някой да бъде изпържен. Ние не сме баба тонка и майки богородици.

Волгин вика, че сме хейтъри. Хейтъри , ама като захейтим некой и погрознее яко. Разлее се като накъдрена магистрала. Ма, грозен ви казвам! 15% от най спльоканите лелки го харесват!

Майките дори искат да събират подписи, телевизиите да не го показват вечер по новините.

Това е. Приготви се население, много работа ни чака!

Валя Ушева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.