РАЗКАБЕЛЯВАНЕ ПО БОЛШЕВИШКИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/razkabelyavane-po-bolshevishki/19121 SvobodnoSlovo.eu
РАЗКАБЕЛЯВАНЕ ПО БОЛШЕВИШКИ

"От вчера лидерът на „Атака“ Волен Сидеров вече няма да е председател на парламентарната група на Обединените патриоти. Решението е взето на заседание на групата, на което не са присъствали депутатите от „Атака“.

Аргументът за рокадата е, че досегашният председател от месеци не е свиквал заседанието на парламентарната група. Очаква се промяната да бъде обявена официално в пленарната зала.", тръбят медиите за поредния скандал в Малката коалиция, (Малката терца в ръкава на Бойко).

Сидеров най-наред бе отстранен и неутрализиран в студиото на бТв и не бе допуснат до контакт с Ризова и б разкебелен, както той сам се изрази, а малко по-късно, в негово отсъствие и в отсъствието на депутатите от "Атака" Сидеров бе уволнен по болшевишки и от председателския си пост в смехотворната структура Обединени патриоти. Не съм фен и привърженик на коалиционните партньори на ГЕРБ, нито на "Атака" и Волен, но е видно, че ГЕРБ здраво им е начукал канчетата и ги е обучил патриотите до съвършенство да владеят мръсните интриги в парламентарните игрички. Сидеров може да е всякакъв, но да му режеш в главата в негово отсъствие - това е подло и нечестно мръснишко дело. От друга страна, неутрализацията на Волен е вид възмездие към собствените му интриги. Да пази Бог от такава "справедливост"!

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.