Ренета Инджова: Да се извърши операция ”чисти ръце” и да се откъсне опашката на мафиотския гущер

https://svobodnoslovo.eu/politika/reneta-indzhova-da-se-izvarshi-operaciya-chisti-race-i-da-se-otkasne-opashkata-na-mafiotskiya-gushter/111041 SvobodnoSlovo.eu
Ренета Инджова: Да се извърши операция ”чисти ръце” и да се откъсне опашката на мафиотския гущер

”Начинът, по който тече политическият процес през последните три години, в които започнаха опитите за поправяне на дефектите в политическия живот, подсказва, че трябва да влязат онези, които да извършат операция ”чисти ръце”. Това заяви за БНР бившият служебен министър-председател в периода 1994-1995 година Ренета Инджова.

Според нея в страната ни има хора, които се занимават с политика, но не са пригодни за това.

"Вместо по цял ден да се спряга вятър, на обществото трябва да се анонсира необходимостта от осъществяване на мащабна, подпомагана от всички институции и международни партньори, операция "чисти ръце", която да откъсне опашката на мафиотския гущер. Това е необходимо условие да има правителство, парламент", подчерта Ренета Инджова.

frognews.bg

2 Коментара

случаен

преди 10 месеца

Г-О ИНДЖОВА,ЗЕЛЕНИЯТ ГУЩЕР Е МОЖЕ БИ ОГРОМЕН КРОКОДИЛ ИЛИ ОГРОМНА ЗМИЯ БОА. ТОВА НЕ Е МАЛКО ГУЩЕРЧЕ ЗА ДА СИ ОТКЪСНЕ ОПАШКАТА САМО. И КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД ЧЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ МАФИЙОТСКИ СТРУКТУРА СА ОТ БКП ДАЛИ КЛЕТВА ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО.

Коментирай

мсг

преди 10 месеца

Те международните партноьри са още по оплетени в мафиотски зависимости. Та значи да си внесем и техните схеми тук. Време ни е да пораснем и да започнм да разчитаме само на себе си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.