Ренета Инджова: Германия няма желание да бъде разкрито съдържанието на чекмеджетата на Борисов

https://svobodnoslovo.eu/politika/reneta-indzhova-germaniya-nyama-zhelanie-da-bade-razkrito-sadarzhanieto-na-chekmedzhetata-na-borisov/12506 SvobodnoSlovo.eu
Ренета Инджова: Германия няма желание да бъде разкрито съдържанието на чекмеджетата на Борисов

Вижда се абсолютното нежелание на Германия да бъде разкрито онова, което сe съдържа в чекмеджетата на Борисов. Това каза пред Радио „Фокус“ Ренета Инджова, служебен премиер в 84-то правителство на България.

България ще получи пари, с които, забележете, бизнесът ще продължи да рефренира и да харесва това правителство. Сега се правят тези сглобки между бизнеса и управляващите. Няма да може с топ да го свалите Борисов, ако всички тези мерки се прилагат така благоприятно и фаворизиращо спрямо България, но за това нека да мисли Германия и по-специално фрау Меркел, която основно има дял в положението, в което се намира нейният любимец“, обясни тя.

Ренета Инджова каза още, че България ще издържи в този режим, защото най-коварното, което го удължава, е непрекъснатото му захранване със средства отвън.

https://eurocom.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.