Румен Радев определи Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател

https://svobodnoslovo.eu/politika/rumen-radev-opredeli-dimitar-glavchev-za-kandidat-za-sluzheben-ministar-predsedatel/130545 SvobodnoSlovo.eu
Румен Радев определи Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател

Държавният глава Румен Радев определи председателя на Сметната палата Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател. Това съобщиха от прессекретариата на президентството.

В изпълнение на чл.99, ал.5 от Конституцията държавният глава Румен Радев определя председателя на Сметната палата Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател.

На 30 март от 14.00 часа държавният глава ще приеме кандидата за служебен министър-председател в президентската институция, за да му възложи да предложи състав на служебно правителство.

Труд

12 Коментара

Майна

преди 1 месец

Червено кепе, слабост моя ,кво са му вгорчили живота..., ти пак се ..майтапиш..? Толкова са послушни всичките , гледай какво актьорски умения демонстрират, гледай ... Докога обаче ще бъдат статисти по-голяма част от европейските граждани ? Май излизат от това и ще вземат Главната роля в тоя ,,хорор,, който им се предлага! Всъщност ,изродени организми не могат да победят Човешкия свят. Убеден съм..

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Червено кепе, сега един въпрос..Как се прави мусака, че съм обещал ,че ще приготвя, лично ,българско национално ,,ястие,, днес ..Има ли някаква тънкост , щото ще отварям да търся..Предварително благодаря..

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Ха ха ха ...! Обичам те, Червено кепе.

Коментирай

Тия двамата (последните)

преди 1 месец

май шь са вземнат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.