Румен Радев: Правителството предлага разоряващ бюджет - без цели, без план, без обосновка!

https://svobodnoslovo.eu/politika/rumen-radev-pravitelstvoto-predlaga-razoryavasht-byudzhet-bez-celi-bez-plan-bez-obosnovka/13097 SvobodnoSlovo.eu
Румен Радев: Правителството предлага разоряващ бюджет - без цели, без план, без обосновка!

Правителството предлага разоряващ бюджет и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури, без обосновка за резултатите от тези харчове. Това е целта на режисирания скандал - да се отклонява вниманието.

Правителството предлага разоряващ бюджет и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури, без обосновка за резултатите от тези харчове. Това е целта на режисирания скандал - да се отклонява вниманието. Коментарът ми е, че бюджетът е разоряващ“.

 

Това заяви президентът Румен Радев отполигона Корен, край Хасково..

 

Президентът Румен Радев коментира пред журналисти, че в момента е в добро здравословно състояние:

„Чувствам се в отлично здраве. Спазвам стриктно предписанията на РЗИ и относно тестване, и относно карантиниране. По закон има ясно определен орган, който е оторизиран и компетентен да налага и да отменя карантина, това е РЗИ. Следвам стриктно правилата - така е разпоредило РЗИ, така изпълнявам абсолютно всичко! Няма да участвам повече и да коментирам.

Президентът Румен Радев присъства на деня за демонстриране на способности на тактическо учение на полигона Корен, край Хасково.

epicenter.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.