С ДНЕШНОТО СИ ИЗКАЗВАНЕ ПО ПОВОД ПРЕБИТИЯ В ОХРИД БЪЛГАРИН ХРИСТИЯН ПЕНДИКОВ, ЛОРЕР ЗАКОПА ПП

https://svobodnoslovo.eu/politika/s-dneshnoto-si-izkazvane-po-povod-prebitiya-v-ohrid-balgarin-hristiyan-pendikov-lorer-zakopa-pp/46893 SvobodnoSlovo.eu
С ДНЕШНОТО СИ ИЗКАЗВАНЕ ПО ПОВОД ПРЕБИТИЯ В ОХРИД БЪЛГАРИН ХРИСТИЯН ПЕНДИКОВ, ЛОРЕР ЗАКОПА ПП

С днешното си чисто българско изказване в полза на "българската народност и държавност", Даниел Лорер закопа ПП. Красноречивите му думи трябва да се прибавят към класиката на Соломон Паси: "Майната му на Православието!" и "Да скопим Българския лъв!"

Милена Върбанова 

4 Коментара

Боги

преди 1 година

ПП отдавна са под водата, Лорер само натисна главите им, да не би някой случайно да изплува.

Коментирай

Барби

преди 1 година

Чиба бе чифут. Израел за какви реве тогава за всеки настъпен чифут по света дори и да няма гражданство

Коментирай

Кумчо Вълчо

преди 1 година

Г-н Лорер завършва в Израел. Участва в младежкото движение на социалистическата партия в Израел. Той би следвало най-добре да знае, че израелската държава се основава и въздига практически благодарение на „Закона за завръщане“ (חֹוק הַשְׁבוּת) от 1950 г., според който всеки човек по света с един дядо/баба евреин се счита автоматично за такъв и може да получи, както и половинката/децата му, гражданство. Израел възприема като своя основа същия принцип, според който Християн от Охрид е българин - принципа на кръвта. (За разлика от държави като САЩ, където в сила е принципа на земята - къде си роден). България и целият ни държавен апарат трябва да брани своите навсякъде по света, точно така - както Мосад го прави. Израел е пример за подражание в това отношение, но може би като млад социалист на г-н Лорер му е било трудно да оцени това, зает да чете Маркс и обяснява как границите и народите са отживелица.

Коментирай

Насо

преди 1 година

Добър наследник си е спретнал соломон паси...Америка за България прави всичко в интерес на България нали?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.