САМО БЕТОН И БОЙКО БОРИСОВ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/samo-beton-i-boyko-borisov/16237 SvobodnoSlovo.eu
САМО БЕТОН И БОЙКО БОРИСОВ!

"Мислителите" от Генкоронавирусщаба вече се изживяват като говорители на Господ. Господ щял да ни чуе и да ни пази. Откъде знаете, бе? Лично ли ви го каза? Великден и Цветница не били празници. То за вас не са. Вие служите на друг бог - на Мамона. Както и банкянското влечуго.

На днешния празник пак размятат трупове. Я кажете колко са починали от сърдечно-съдови заболявания за една година в България? В хиляди! Защо там не броите трупове? Защо не кажете колко онкоболни починаха от липса на адекватно здравеопазване!? Защо не кажете колко хора убихте с мизерия?

А Черният генерал толкова си повярва, че арогантно и нагло отказва да отговаря на разумни и логични въпроси. Например нямало да отговаря дали и бебетата да носят маски. Явно си въобразява, че е там да го слушаме него и никой няма право да противоречи и да пита. А ако стане беля с някое детенце, което ще се омотае и задуши с маската? На чия съвест ще тежи?

Колкото повече напредва извънредното положение, толкова по-видно е, че ни управляват некадърни малоумници, подкрепяни от дебили. Уплашените дебилчета реват, че мерките били необходими, да затворим пазарите, след което отиват да се бутат на стада в Лидл и Кауфланд и да им купуват боклуците!

Спорят с разумните, че трябвало да си седим в къщи, ама не казват откъде тези без работа и доходи ще имат пари дори за храна и ток. Пълни, тотални, завършени дебили. За съжаление заради такива и малкото мислещи българи сме обречени.

На некадърниците дори и цветята им пречат. Никакви цветя. Само бетон и Бойко Борисов!

А кралицата на Великобритания заяви днес: "Великден днес ни е по-нужен от всякога". Да, точно днес, и другата неделя още повече ни е необходимо да се обърнем към Бог. Защото явно сами не можем да се спасим от ада, олицетворяват от слугите на злото и малоумието. Но и ние трябва да направим нещо, от което управляващите да видят, че повече не може така. Вместо да организират пазарите, те ги затварят. Вместо да организират разходки по паркове и градини, те ги затварят и обричат децата ни и възрастните. Какво толкова се загрижихте сега за възрастните. Нали ви бяха изплюскали бюджета? Нали ги обрекохте на мизерия с по 200 лева пенсия? Какво криете?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.