СЪОБЩИХА КЪДЕ Е G ТОЧКАТА НА ЕВРОПА, НО НЕ КАЗАХА ЗА МОЗЪКА. ЗНАМ МУ И ТОЧНИЯ АДРЕС В БАНКЯ

https://svobodnoslovo.eu/politika/saobshtiha-kade-e-g-tochkata-na-evropa-no-ne-kazaha-za-mozaka-znam-mu-i-tochniya-adres-v-bankya/23432 SvobodnoSlovo.eu
СЪОБЩИХА КЪДЕ Е G ТОЧКАТА НА ЕВРОПА, НО НЕ КАЗАХА ЗА МОЗЪКА. ЗНАМ МУ И ТОЧНИЯ АДРЕС В БАНКЯ

Много фантасмагорични работи за по-малко от 12 часа чух, като Алиса се чувствам.

Първо съвсем официално съобщиха къде е G точката на Европа, но не казаха къде са й други работи. Като има такава точка, начи има и други…Имам чувството, че е някъде тъдява…Ама вие ся за какво си мислите? Не бе, за мозъка говоря. Знам му и точния адрес в Банкя.

После чух един румънски мургав брат, осиновен в САЩ преди години, да казва на един съвсем мургав американски брат, артист, Дензъл Уошингтън, че Чеушеско наредил на румънците да имат минимум по 5 деца, а който не можел да ги гледа, ги оставял на улицата…. Тва малко преди да го застрелят, разбра се. Чеушеско де. А пък Джей Ар от „Далас“, като бил веднъж в Букурещ, един човек го спрял на улицата разплакан и му казал – „Вие донесохте свободата в Румъния“ и Джей Ар и той се разплакал. И двамата плакали на площада.

А пък най-изключителното достижение на човечеството, което ще се съгласите, е електричеството, е почти недостъпно за хиляди хора в България. През 21-ви век, на най-развития континент, хиляди български хора събират съчки в гората, купуват си разни скапани въглища, щото са евтини, горят дрехи, за да се топлят и за да си направят супа. Поради някаква причина, която в никакъв случай не е грижа за въздуха, ще дигнат цените на евтините въглищата. Това може и да се окаже готино – въглищата ще станат недостъпни, ще обезлесим набързо държавата, ще се превърнем в пустиня и може пък да излезат нефтове и газове и ние да построим един Дубай на мястото на Банско. Просто ще надстрояват стотиците хотели и готово.

Обаче трябва преди всичко да спрете да протестирате за каквото и да било, защото пречите на Боби. А той само едно лифтче иска, да не е чак пък толкова… Много сте такива, начи! Лъвчета, планини, затвори, искате заплати, някакви искат и пътища… ми пречите Му! Е ми, нахални сте.

Виктория Тинтерова

БОЙКО БОРИСОВ

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.