ШАЛОМ ЛИ?!? Никакъв мир за Вас! Няма ненаказано добро!

https://svobodnoslovo.eu/politika/shalom-li-nikakav-mir-za-vas-nyama-nenakazano-dobro/4189 SvobodnoSlovo.eu
ШАЛОМ ЛИ?!?  Никакъв мир за Вас! Няма ненаказано добро!

ШАЛОМ ЛИ?!?

Никакъв мир за Вас! Няма ненаказано добро!

И пак повтарям и потретвам - тук е земята на българите. НАШАТА ЗЕМЯ. Такива като този, който дори го е срам да пише на кирилица, нямат място в политиката. Скопяването на лъва считам, че доста ще го затрудни. Защото този лъв досега ги пазеше. Когато помияр се кани на лъв, резултатът е ясен!

Само едно не мога да разбера - къде са неговите да излязат с една възмутена декларация как плюе България, която му е спасила родителите от концлагерите? Къде са БХК да се възмутят. Къде са Ивайло Мирчев и Христо Иванов да се възмутят!?! Къде е Кирил Петков да го заклейми. Впрочем, къде е Президентът Радев, чийто съветник е мазното петно?

Ето това е държавна измяна! Това е подигравка с Родината ни! Това е черната неблагодарност на тоя! Това е предателство и поругаване на българщината. След "Майната му на православието!", тоя абажур ни се заканва със скопяване на символа на България!

Това е дъното! Това петно да ни се заканва! Вече няма да има мир за Вас! И този път никой няма да Ви защити!

Елена Гунчева

* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ като българка и гражданин. Впрочем очаквам още утре декларации на Мирвамците и Козяк, възмутени от думите ми!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.