ШАШ И ПАНИКА В ППДБ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/shash-i-panika-v-ppdb/130149 SvobodnoSlovo.eu
ШАШ И ПАНИКА В ППДБ!

 

Екипът на ПИК е пред централата на ДСБ на “Кърниградска”, тук са екипите на БНР, Нова тв, БТВ, БТА, Bulgaria on air, News24, Evronews … нашата репортерка Цвети Борисова е от 17:00 часа в очакване на появата на лидерите на ППДБ. 

Соня Колтуклиева, която също е пред централата на ДСБ, научи, че на депутатите от ППДБ, от петък е разпоредено - пълно мълчание, Лена Бориславова е забранила всякакви съобщения в общия чат в приложението Signal. 

Току-що се появи пред медиите главният секретар на ДСБ Емил Мачиков, който заяви, че няма да има изявления днес от страна на ППДБ. Изглежда, че Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и ген.Атанас Атанасов са в ступор след изявлението на Мария Габриел, че се оттегля като номиниран министър-председател.

Соня Колтуклиева

4 Коментара

Георгиев

преди 1 месец

Чао сектанти, на изборите ще усетите народната любов...

Коментирай

Олеся Zelle

преди 1 месец

Киреее! Вашите те търсят да те бият!😋

Коментирай

Олеся Zelle

преди 1 месец

Киреее! Вашите те търсят да те бият!😋

Коментирай

Иван Митев

преди 1 месец

При въведената неправилна финансова политика, политиците са със съдби на политически жертви. Кратко: Сега държавната власт запазва финансовия пропуск да няма обща защита срещу щети от употреби на официална валута. Възникват неограничавани щети. При условия на финансовата слабост, правителството е с осигурен провал. Обществено известно е, че има щети от употреби на официална валута. Сега възникват неограничавани щети. Защо се запазва финансовия пропуск да няма обща защита срещу щети от употреби на официална валута? Добрата новите е, че с подобрявана финансова политика е възможен устойчив партиен успех.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.