Шайката виси на косъм - само 3 гласа...

https://svobodnoslovo.eu/politika/shaykata-visi-na-kosam-samo-3-glasa/24071 SvobodnoSlovo.eu
Шайката виси на косъм - само 3 гласа...

Пълна мобилизация има на опозицията, никой не иска дори бегло да го заподозрат, че е част от корупционните схеми на ГЕРБ. Това ни довериха наши източници в парламента. Затова и на вота на недоверие, който предстои, абсолютно няма да има подкрепа за правителството, извън крехкото мнозинство на управляващата шайка.

БСП, ДПС и ВОЛЯ твърдо ще гласуват за оставката на кабинета, което означава, че се събират 118 гласа "За". За да изгоним Бойко, са нужни 121 гласа, т.е. мутрите се крепят само на 3 народни избраници.

Въпросът сега е, има ли сред 25 партиоти и 97 гербери, има ли поне 3 души, които да мислят. И да застанат на страната на народа си в тази гротескна унизителна ситуация.

Днес въпросът е не предаваш ли партията, а предаваш ли народа си. Всяка подкрепа за тази корумпирана шуро-баджанашка пасмина, която дори има наглостта да твърди, че "всичко това е правилно", е по същество предателство към народа.

Властта е сладка много, обаче когато е на ръба, понякога съвестта се пробужда и се получават изненади.

Правителството, така или иначе ще падне. Дори с 240 депутати, глупак като Бойко не би могъл да удържи властта. Той вече два пъти има далеч по-огромни мнозинства от настоящото, и все се срутваше. Въпросът е единствено кога, и дали някой избраник от ГЕРБ или патриотите, би могъл след време да разказва на внуците си, че е бил част от промяната...

Резултат с изображение за борисов патриотичен фронт

http://gudelnews.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.