Шизоидно

https://svobodnoslovo.eu/politika/shizoidno/24081 SvobodnoSlovo.eu
Шизоидно

Все по-ясно личи, че циклофренията у настоящите управляващи завладява все по-големи маси сред тях. И в желанието си да манипулират обществото, започват яко да се оплитат в собствените си и приказки, и действия.

След като Цветан Цветанов заяви наскоро, че предсрочни избори са несериозни при 4% ръст на БВП, вчера шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова определи от телевизора растеж на икономиката от над 5-6% като неустойчив, даже нездравословен, напомняйки за високия подем на стопанството, което имахме, когато Сергей Станишев беше премиер. Ха сега, пак другите им виновни, при това с висок растеж!

Шизофренията продължава, защото Стоянова на думи обявява, че догодина всъщност се очаквал растеж от 4-5% при заложени в бюджета 3,9%. Искате да кажете, че в бюджета сте излъгали?

Телевизионното мероприятие на бюджетната шефка е гарнирано и с констатацията, че ако искаме България да настига по доходи европейските държави, ръстът в икономиката трябва да идва от сектори с висока добавена стойност. Само дето, госпожо Стоянова, това няма как да стане с любимия на властта неолиберален модел на управление. И всичко добро, което се случва, е въпреки нея. Не е ли шизоидно?

Мая Йовановска

Резултат с изображение за Менда Стоянова цветанов

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.