ШКЕМБЕ ВОЙВОДА ИСКАЛ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ "СЕРИОЗНА ДЪРЖАВА"!!

https://svobodnoslovo.eu/politika/shkembe-voyvoda-iskal-balgariya-da-bade-seriozna-darzhava/20747 SvobodnoSlovo.eu
ШКЕМБЕ ВОЙВОДА ИСКАЛ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ "СЕРИОЗНА ДЪРЖАВА"!!

Ами хубаво. Голям скок към сериозността на държавата ще бъде той да се разкара от управлението, че има опасност враговете ни да ги сразим, като ги докараме до смърт от смях. Да назначиш човек, който да продава българското гражданство и да се правиш на ударен с мокър парцал, че не знаеш нищо, да заметеш всичко и най-нагло да искаш да правиш министерство на българите в чужбина, минава всякакви граници на наглостта и простотията.

И ми е интересно видният отвсякъде патрЕот дали си дава сметка, защо извън България има повече българи, отколкото в България? И че той също е допринесъл до голяма степен за това положение. Защото над 300 000 души гласуваха за патриотите, за да защитават България, а се оказа, че войводите с нокти и зъби защитават само кокала, който са докопали. А българите станаха обект на търговия. Предадоха ни "войводите". Или по-скоро - продадоха ни!

Дори не изпитва чувство за срам, че 4 милиона българи не искат да се приберат в България, че децата им не говорят български език, че постепенно забравят какво е да си българин. Единственото, което Шкембе войвода вижда е, как отново се отваря вървежната хранилка за българското гражданство. Защото нали не си мислите, че такова нещо минава без "отчитане" на когото трябва. А и защо не споменава другите сигурно също не повече от 4 милиона българи в България, които също са забравени от патрЕотите.

И днес, в деня, в който е роден големият българин Христо Ботев, този безродник и предател на българското, ни обяснява да сме били сериозна държава! Той! Да благодари, че не живее във времената на истинското ВМРО, защото отдавна да са го писали по вестниците като труп и да са го забравили. Защото онези, истинските войводи, не прощаваха предателството! И не забравяха!

Бог да пази България от предателите!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.