Симов пред 7/8 тв: Борисов е паникьосан и съсредоточен на сядането върху бодливи предмети

https://svobodnoslovo.eu/politika/simov-pred-78-tv-borisov-e-panikyosan-i-sasredotochen-na-syadaneto-varhu-bodlivi-predmeti/8650 SvobodnoSlovo.eu
Симов пред 7/8 тв: Борисов е паникьосан и съсредоточен на сядането върху бодливи предмети

Беше кошмарно изказването на Бойко Борисов през уикенда. Той говори с тон, който е по-подходящ за някаква градска тоалетна, отколкото ... Аз пък виждам в тирадата му нещо позитивно - той е изнервен, той е паникьосан, само един паникьосан очвек може да си позволи да хвърля такива думи като ”пияница”, да описма части от анатомията си и сядането върху бодливи предмети. Това коментира в ефира на 7/8 тв депутатът от БСП Александър Симов.

,

Той, забелязвам, че е фиксиран върху тази част от анатомията си. Навремето беше казал нещо подобно за Цветан Цветанов. Така че темата за тази част от ялото му постоянно се появява, посочи той.

Фиксиран е върху това, допълни той.

За мен това е паникьосан човек и е правилно да се чувства така, защото, ако България се развива добре, ако постигнем някакво съгласие, той ще отговаря за всичко, което е направил. Той трябва да отговаря за действията си през последните 12 години. А то не е едно, допълни той.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.