СКАНДАЛ в парламента: Борисов да каже кои са гадовете!

https://svobodnoslovo.eu/politika/skandal-v-parlamenta-borisov-da-kazhe-koi-sa-gadovete/23213 SvobodnoSlovo.eu
СКАНДАЛ в парламента: Борисов да каже кои са гадовете!

БСП натегна обстановката в парламента с искане премиерът Борисов да се яви в парламента и да отговори на кого се закани вчера в извънредната си пресконференция.

"Кого ще гоните до дупка? Кои са те? Кой клати правителството? Кои са гадовете?", попита от парламентарната трибуна зам.-шефът на ПГ на БСП Драгомир Стойнев от името на всички депутати социалисти.

Социалистите, които припомниха, че сме парламентарна република. "Ние искаме да разберем от министър-председателя кои са гадовете", защити искането на левицата зам.-председателят на групата Драгомир Стойнев. Той настоя още народните представители да чуят лично от Борисов кои са тези, по чийто адрес вчера се закани "ще ги гоня до дупка".

Борисов да отговори поемала ли е ангажимент българската държава за сделката с ЧЕЗ, настоя още левицата.

От ГЕРБ спасиха шефа си с обяснението, че депутатите ще получат отговорите на въпросите си утре, по време на съвместното заседание на енергийната комисия и тази за контрол над спецслужбите, където щели да участват компетентните органи. Така поне обеща шефът на правната комисия Данаил Кирилов.

И с гласуване мнозинството отхвърли искането на червените депутати и даде ден на шефа си.

Припомняме, че вчера изключително вбесен, Борисов даде извънредна пресконферениция в НС, в която обясни, че знае кои му клати стола и ще годи до дупка тези гадове:

"Много майсторски и добре скалъпен е този сценарий. Видях във Фейсбук как хората започват да се настройват срещу мен, че едва ли не ние сме скалъпили тая глупост", поясни още Борисов. "Изведнъж три милиона българи си казват "Гледай го тоя какво направи". Това е сценарият на тия гадове. Затова ще ги гоня докрай", пенеше се още лидерът на ГЕРБ.

Резултат с изображение за парламента

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.