Слушам Борисов е не мога да се престана да се изненадвам на деградацията му като човек, за политик е ясно

https://svobodnoslovo.eu/politika/slusham-borisov-e-ne-moga-da-se-prestana-da-se-iznenadvam-na-degradaciyata-mu-kato-chovek-za-politik-e-yasno/4876 SvobodnoSlovo.eu
Слушам Борисов е не мога да се престана да се изненадвам на деградацията му като човек, за политик е ясно

Слушам Борисов е не мога да се престана да се изненадвам на деградацията му като човек, за политик е ясно.

Именно той се срещна с генерал Решетников и предаде българската демокрация, като се съгласи да бъде избран кандидат удобен на Русия. Именно той реализира най-важния стратегически проект Турски поток ,с който заби нож на Украйна.

И заложи целия си авторитет пред американците за да може да го реализира. И успя, защото американците не наложиха санкции.

Той унизи българската армия като намали числеността и под тази на МВР, защото му бе по-важно да има сила, която да го пази него и властта му, а не България.

И сега ми се прави на пръв защитник на страната, въпреки е знае, че Турски поток финасиран и реализиран то него е причина Путин да нападне Украйна. Военнопрестъпник.

Илиян Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.